ХХ Універсіада університету продовжується!

З 18 по 21 березня у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбулись змагання з чоловічого волейболу в залік ХХ щорічної Універсіади, яка розпочалася у жовтні минулого року легкоатлетичним триборством.
На майданчику оновленого спортивного комплексу «Олімп» змагалися збірні факультетів : математики та інформатики; фізико – технічного; природничих наук; управління; психології; педагогіки та навчально-наукового Юридичного інституту.
У «фіналі трьох», в якому студенти трьох навчальних підрозділів університету показали дуже достойну гру, чим неабияк порадували своїх уболівальників, найсильнішими виявились юнаки факультету математики та інформатики, срібло – у юристів , і бронза – у студентів природничих наук. Найспритнішим гравцем змагань визначено студента – математика  Святослава Джуса.
Змагання проводили викладачі кафедри фізичного виховання спільно зі спортивним клубом «Наука», головний суддя – завідувач кафедри фізичного виховання Файчак Р. І.
Не перестаємо дякувати і шанувати наших героїв – воїнів, які стоять на захисті нашої держави, і завдяки яким ми маємо змогу вчитися, тренуватися та змагатися.
Все буде Україна!