24 лютого 2022 року…

24 лютого 2022 року почалось повномасштабне вторгнення російських військ в Україну, яке остаточно викрило істинні наміри агресивного режиму: не лише захоплення нашої території, а й знищення української державності та національної ідентичності, геноцид Українського народу. Де-факто, сучасна російсько-українська війна розпочалася ще десять років тому, у лютому 2014 року після Революції Гідності.

Водночас ця агресія виявилася викликом міжнародному світовому порядку, створеному після Другої світової війни, порушила загальну стабільність у Європі та стала глобальною загрозою для світової безпеки.

Та військова агресія консолідувала українців. Наша єдність стала основою супротиву. Попри усі намагання ворога, українці не здалися.

Завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також міжнародній допомозі Україна продовжує стримувати російську збройну агресію. Щоденно український народ демонструє усьому  світові приклади мужності, стійкості, єдності та незламності перед жорстоким агресором, що чисельно значно переважає.

Схиляємо голови в пам’ять про тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє. Дякуємо кожному, хто взяв в руки зброю і захищає Україну на фронті. Кожному, хто волонтерить, донатить і підтримує наших воїнів.

Спільними зусиллями боремося за нашу Незалежність, за нашу Свободу!
Все буде УКРАЇНА !