День фізичної культури і спорту у ПНУ

Вже традиційно у вересні  у спортивному залі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося фізкультурно-спортивне дійство за участю студентів та працівників Івано-Франківського фахового коледжу, присвячене Дню фізичної культури і спорту.
Вшановуючи пам’ять загиблих героїв усі схилили голови у хвилині мовчання. З вітальним словом виступила керівник фізичного виховання Івано-Франківського фахового коледжу Олена Мельник та голова спортивного клубу «Наука» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – Степан Хопта. Серед запрошених гостей також були присутні: заступниця голови спортивного клубу «Наука» Вікторія Остапчук та голова федерації з бадмінтону Івано-Франківська, майстер спорту України – Дмитро Коротких.
Патріотична, спортивно-танцювальна руханка додала бадьорого настрою та підготувала студентів до майстер-класу від знавців бадмінтону. Голова федерації Дмитро Коротких особисто продемонстрував майстерність володіння ракеткою та розповів учасникам про особливості гри в бадмінтон. Студенти мали змогу спробувати свої сили та проявити себе на спортивному майданчику.
Низький уклін усім захисникам та захисницям, завдяки яким спортивне життя не зупиняється.
Все буде УКРАЇНА!