Спортивний навчальний рік розпочато!

Традиційно, на початку навчального року до Дня фізичної культури і спорту України, Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника спільно зі спортивним клубом «Наука» та міським центром «Спорт для всіх» організували для студентів  спортивно-масовий захід.

Привітати студентів завітали директор Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Юрій Москаленко, декан факультету фізичного виховання і спорту ПНУ Ярослав Яців, заступник директора Івано-Франківського міського центру «Спорт для всіх» Назарій Павлів та заступник директора спортивного клубу «Наука» Вікторія Остапчук.

Програма розпочалася зі спільної пробіжки, під час якої студенти разом зі своїми викладачами подолали маршрут парковими алеями міста. Після цього всі охочі долучилися до енергійної руханки, яку провела запальна Олена Мельник – керівник фізичної культури та модератор заходу. Далі учасники змагалися у  штовханні гирі (юнаки) та стрибках через скакалку(дівчата), а також у перетягуванні линви.

Переможці серед юнаків та дівчат у різних видах змагань були нагороджені пам’ятними призами, медалями та грамотами від організаторів.