День студентського спорту у ПНУ

20 вересня вітаємо всіх причетних до Міжнародного дня студентського спорту, а також тих, які тільки приєдналися до спільноти любителів здорового способу життя 😉
Напередодні у спортивному комплексі «Олімп» зібралося понад дві сотні студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Херсонського державного університету та Івано-Франківського фахового коледжу аби на ділі довести, що рух – це ЖИТТЯ!
Студентів прийшли привітати та підтримати декани факультетів фізичного виховання та спорту ПНУ та ХДУ Яців Я.І. та Глухов І.Г., асистент кафедри СПД, голова федерації бадмінтону міста Коротких Д.М., директор СК «Наука» Хопта С.П. та викладачі.
Розпочали спортивно-масовий захід запальним танцювальним флеш-мобом, у якому керівник фізичного виховання ІФФК енергійна Мельник О.Й. – «запалила» юнацтво до основних змагальних випробувань, а далі справедливо виконала обовʼязки головного судді.
Студенти змагалися у естафетах з елементами баскетболу, перетягували линву, слухали майстер клас від найкращих бадмінтоністів міста, пробували свої сили з ракеткою та воланом.
Свято студентського спорту закінчили нагородженням переможців грамотами та гарним настроєм всіх учасників. Дуже сподіваємося, що бажаючих займатися спортом побільшало)))
Не втомлюємося шанувати памʼять і дякувати героям нашої землі. Слава УКРАЇНІ!

IMG_4275