Студентський волейбол в рамках XVIII Спартакіади

В рамках XVIII Спартакіади Університету серед студентів проходили змагання з волейболу : 20-23 березня серед хлопців, та 3-6 квітня серед дівчат.
В напруженій та цікавій чоловічій боротьбі перемогу вибороли студенти Природничого факультету, 2 місце зайняла команда Юридичного ННІ, 3 місце факультет Туризму.

Жіночий волейбол був емоційним та непередбачуваним. Так, перше місце здобула команда факультету Іноземних мов. Також високі місця зайняли команди: факультету Математики та інформатики, Педагогічного ф-ту, Економічного ф-ту, Післядипломної освіти, Історії політології та міжнародних відносин, Юридичного інституту.

Жіночий волейбол був емоційним та непередбачуваним. Так, перше місце здобула команда факультету Іноземних мов, срібло – у факультету Математики та інформатики, а третіми стали студентки Педагогічного факультету.

Загалом, у волейбольних баталіях взяли участь 21 команда (!) : 9 чоловічих та 12 жіночих команд факультетів та інститутів.

Змагання відбувались в спортивному комплексі Олімп, організовані Кафедрою фізичного виховання при сприянні спортивного клубу «Наука», головний суддя – Файчак Р.І.